Lipicios Acrilic Pentru Căști Suport Autocolant De Perete Montat Setul Cu Cască Suport Sub Birou Cârlig Umeraș Căști Display Stand Titular

4.16lei 2.04lei

Adauga in cos


SKU: #a867

Disponibilitate: In stoc

Conditie: Nou

Caietul de sarcini

  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: 1
  • Material: Plastic
  • Pachet: No
  • Tip De Element: Suport Pentru Căști

Autocolant Acrilic Pentru Căști Suport Umeraș Sub Birou, De Perete Montat Setul Cu Cască Suport Cârlig Căști Lipicios Display Stand

Descriere:

Economie de spațiu de stocare, ține-ți căști de vedere și ușor de a ajunge, bun pentru casa, birou si scoala.

Căști stand este fabricat de înaltă calitate acril, cu tenacitate mare și cădere rezistență, poate rezista la 15kg.

Păstrează birou frumos și organizat - Acest set cu cască suport vă ajută să vă afișa căști în mod vizibil, face desktop-ul tau mai curat și ordonat.

Dublu metode pentru a instala, cârlig disponibile pentru a lipi sub birou sau pe perete.Simplu și ușor de instalat, cu nici un prejudiciu și nici mizerie, Nici unelte și nici găuri în pereți.

Cască suport este potrivit pentru căști de diferite dimensiuni și tipuri.Puteți să-l utilizați pentru a afișa dvs. de jocuri de noroc cască, căști fără fir în ureche căști, căști pentru copii, studio cască, DJ set cu cască, etc.

Caietul de sarcini:

Material: Acril.

Dimensiuni: 9.8*6*4.5 cm.

Pachetul include:

1 * Autocolant Pentru Căști Cuier.

Etichete: căști suport de lemn, pliabil pentru căști cuier, căști suport rack, masina cat autocolant, autocolant de perete, căști suport sub birou, hadset, autocolant drăguț, căști cuier sub birou, earphon.