Autocolante auto, Motociclete Decalcomanii Pescuit, Caiac Pescar Accesorii Decorative,pentru a Acoperi Zgârieturile Impermeabil din PVC.16.3CMX8.6CM

20.78lei 7.49lei

Adauga in cos


SKU: #a739

Disponibilitate: In stoc

Conditie: Nou

Caietul de sarcini

 • Origine: NC(de Origine)
 • Categorie: Autocolante
 • Nume De Brand: OFK
 • Tip De Material: PVC
 • Lățime Produs: 9cm
 • Autocolant De Plasament: Întregul Corp
 • Element De Lungime: 16cm
 • Tip De Autocolant: Caroserie
 • Design: Desene animate
 • Tip: Aluminiu Autocolant
 • Pentru: masina, Bicicleta, laptop, Skateboard, Depozitare, Perete etc
 • Ambalare: Nu Este Ambalat
 • Tip De Element: Autocolante
 • Model: OEM
 • Înălțime Element: 0.01cm

Autocolante auto, Motociclete Decalcomanii Pescuit, Caiac Pescar Accesorii Decorative,pentru a Acoperi Zgârieturile Impermeabil din PVC.16.3CMX8.6CM

De Brand nou, puternic versatilitate și de bună calitate.Usor de instalat, doar lipiți-l, potrivit pentru toate vehiculele.

Material: de înaltă calitate din PVC de protecție a mediului material, rezistent la apă și protecție solară, fără decolorare

dimensiune:16.3CMX8.6CM

Pachetul include:

1 X Autocolante Auto, Motociclete Decalcomanii Pescuit, Caiac Pescar Accesorii Decorative,pentru a Acoperi Zgârieturile Impermeabil din PVC.16.3CMX8.6CM

Culoare: așa cum se arată

① Metoda de Pastă de mici autocolante auto cu (pasta uscată metoda)

Instrumente: cârpe, raclete sau carduri de credit

1. A curăța organismul și păstrați-l uscat.

2. Determina locația de paste.În condiții normale, încet paste, în timp ce răzuire cu instrumente, în timp ce descoperirea de hârtie de jos.

3. Dacă cifra nu este mare, puteți, de asemenea, rupe transferul transparent de film și autocolante înainte de lipire.Dar de îngrijire trebuie să fie luate pentru a nu provoca accidentale de adeziune.

4. După lipire, racla și apăsați din nou și din nou de mai multe ori.Transparente de transfer de membrană a fost eliminat.

5. În ușă și mașină cusătură cu un cuțit de arta, la interiorul pungii.

6. Nu lasa autocolante și corpul au nici o separare sau proeminență.

② Lipire metoda de scară largă de autocolante auto cu (umed lipire metoda):

Instrumente: cârpe, aspersoare, raclete sau carduri de credit

1. A curăța organismul și de apă se presara uniform pe părți ale corpului pentru a fi lipite pentru a reduce vâscozitatea autocolant și de a facilita ajustarea poziției.

2. Determina locația de paste.Încet-încet o parte pastă, în timp ce racla usor cu un instrument, în timp ce descoperirea de hârtie.

3. În caz de mânerul ușii sau anti frecare benzi, materialul trebuie să fie tăiate și înfășurat în funcție de situație.

4. Reglați în mod corespunzător.După confirmarea poziției generale a figurii, ștergeți de apă și bule în mod repetat.Transparente de transfer de membrană a fost eliminat.

5. În ușă și mașină cusătură cu un cuțit de arta, la interiorul pungii.

6. Nu lasa autocolante și corpul au nici o separare sau proeminență.

7. Încercați să umezeala din autocolante se usuce bine, și dacă este posibil, moderată de încălzire și de uscare poate fi efectuată.În funcție de vreme, se spală la mașină într-o zi sau două

Metoda de curatare:

Racla ușor marginea autocolant cu unghia și-l rupe complet.Ea nu va lăsa nici o marca sau deteriora vopseaua.În timpul iernii, dacă este frig și în imposibilitatea de a îndepărta marginile și colțurile, banda adezivă poate fi încălzit în mod corespunzător cu un uscător de păr electrice, și adeziv poate fi îndepărtat cu ușurință după ce se înmoaie.

Autocolant cultură:

Autocolante auto, cunoscut sub numele de "La Hua", sunt cunoscute de a avea originea în Statele Unite ale americii.La început, a apărut în formă de un public, și, treptat, transformat într-un fel de accesorii auto cu îmbunătățirea umaniste.

Diferite "trage flori" pot face să te simți diferit.Cum sa faci "La Hua", mai personalizat, complet aparține stilului dvs. personal!În curse, vom găsi că fiecare mașină este plin de culoare și ochi-prinderea.

Acesta este efectul de corp autocolante.

Cum pentru a face masina ta diferite?Autocolante sunt cel mai rapid și cel mai economic mod.Autocolante auto sunt ca hainele oamenilor și pot fi modificate în orice moment

Etichete: gratuit pescuit, caiac, pește caiac, barca autocolant, barca caiac, patrimoniul caiac accesorii, motor ciclu de autocolante, rechin autocolant dinti, fag pescuit autocolant, caiac autocolant, jack.