Foxwell BT100 Pro Tester Baterie 6V Motocicleta 12V Incarcator de Baterii Auto Scule Pornire Încărcare a Bateriei de Încărcare Tester Analizor

228.93lei 137.36lei

Adauga in cos


SKU: #a613

Disponibilitate: In stoc

Conditie: Nou

Caietul de sarcini

 • Tester Baterie Funcția 1: Sănătate Analiză De Undă
 • Nume De Brand: FOXWELL
 • AutomotiveTester Limba De Sprijin: Spaniolă, Italiană, Portugheză, POLONEZĂ
 • Origine: NC(de Origine)
 • ANCEL BA301 Funcția 2: Motocicleta Baterie 6V
 • Încărcător De Baterie Funcție: Baterie, Cranking, Încărcare
 • Certificare: CE
 • cricut: 12V Baterie de Masina
 • de încărcare a bateriei tester: Imprimați Raportul De Testare, Battery Voltage Test
 • Tester Baterie Suport Pentru Limbi: Chineză, engleză, Germană, Franceză,
 • Încărcător De Baterie Suport Pentru Limbi: Japoneze, coranul, Olandeză, Rusă
 • Testerul De Diagnosticare: Durata De Viață Suport Tehnic

Foxwell BT100 Pro Tester Baterie 6V Motocicleta Baterie 12V Incarcator de Baterii Auto Scule Pornire Încărcare a Bateriei de Încărcare Tester Analizoare

Foxwell BT100 Pro Battery Tester Ușor de transportat peste tot, mici și să nu se angajeze spațiu, atunci când u au probleme oricând, u puteți folosi pentru a testa.

Foxwell BT100 Pro 12V Baterie Tester Funcții și Caracteristici:

1.Tensiunea sistemului: 6-12 Volți 2.Rezultatul testului: Bun, Reîncărcați sau Înlocuiți-3.Capacitate - Rece Cranking Amps (CCA), DIN, EN și IEC informații relative la baterie de rating. 4.Rezistența internă de valoare (mΩ) 5.Viața în procente (%) 6.Pornirea sistemului 7.Sistemul de încărcare 8.Tensiune de test în undă 9.Înregistrare și re-play baterie de date, Viata-timp liber, serviciu de actualizare 10.Baterie de test, test de demarare, de încărcare de testare și alte funcții suplimentare.

Gama larga de Baterii Compatibile

Motocicleta, Barca, Lumina Camion,SUV, Sedan

6V Motociclete si Auto 12V Tensiune de la Baterie si Sanatate Analiză de Undă

Ecran Color și unic model de proiectare; durata de Viață liber, serviciu de actualizare; CCA gama: 100-1100CCA

Foxwell BT100 pro Battery Tester

1. Mai multe aplicații de vehicule - autoturisme și camioane ușoare. 2.Teste de baterii nominală de la 100 la 1100 de CCA. 3.Teste multiple tip baterie - periodic inundate, AGM placă plană, AGM spirală și gel. 4. Teste mai multe sisteme de rating - CCA, CA, MCA, JIS, DIN, IEC, EN, SAE. 5. Teste de baterii pe masina direct - nu este nevoie să scoateți bateria. 6. Detectează celulele rele. 7.Rapid și precis test de afișare a rezultatelor în doar 3 secunde. 8. Nu emite lumină, căldură sau scântei, sau de descărcare de gestiune a bateriei - ține de funcționarea în condiții de siguranță pentru toate nivelurile de utilizatori. 9.Compensare automată a temperaturii. 10. Extrem de ușor de utilizat, cu mare iluminare din spate ecran LCD si meniu-driven funcționare. 11.Multiligual meniu și rezultatul testului.

Suport Multi-Limbi :

Engleză, franceză, germană, italiană, olandeză, poloneză, portugheză, rusă, spaniolă și turcă.

Cum să utilizați acest aparat de repede?

1. Apăsați butonul ENTER pentru a începe testul.BAT.LOCAȚIE Meniu va afișa. 2. Derulați cu butoanele SUS sau JOS pentru a evidenția DIN VEHICEL sau ÎN VEHICEL de la BATERIE LOCAȚIE meniu și apăsați ENTER pentru a selecta bateria lacation. 3.Derulați cu butoanele SUS sau JOS pentru a selecta tipul de baterie la BATERIE TIP meniu și apăsați ENTER pentru a comfirm. 4. Derulați cu butoanele SUS sau JOS pentru a selecta bateria standard de la BATERIE STANDARD de meniu și apăsați ENTER pentru a confirma.Nu toate sistemele de rating sunt disponibile pentru fiecare aplicație. 5.Utilizați butonul SUS sau JOS pentru a schimba măsura intervalul până când introduceți intervalul corect de baterie.Apăsați ENTER pentru a începe testul. 6. Vezi rezultatul testului pe ecran.În funcție de starea bateriei, una dintre următoarele rezultatul testului poate diaplay.

Etichete: sarcină de curent constant, foxwell caz, baterie fan, Sarcina, amprobe baterie tester, Încărcător de baterie 6v, ancel scanner, tester de încărcare, circuit tester, foxwell nt301 cod.

Recenzii

Jordygabriel18
2021-04-22
5/5
I received the package exactly 30 days to Nigeria and in good condition. this Seller is good .
Perzon 2
2021-04-29
5/5
Excellent Device, expedited service, congratulations.