Dulce cartofi castraveți cartofi rosii ciuperci Bucătărie acasă hotel restaurant magazin shop decor simulare artificială legume

13.07lei 3.91lei

Adauga in cos


SKU: #a517

Disponibilitate: In stoc

Conditie: Nou

Caietul de sarcini

  • Numărul de Pc-uri: 1 buc
  • ocazie 1: victualing house hotel, restaurant, magazin, magazin de decor expuse elemente de recuzită
  • Ocazie 4: predare elemente de recuzită dulap dulap dulap de Bucătărie afișa elemente de recuzită
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numele: Legume Model
  • Material: PVC/PU/Foam
  • Ocazie 2: supermarket mall sala de mese sala de mese decor elemente de recuzită
  • Tip: faux artificiale de Simulare fals legume model de recuzită
  • Utilizarea: foto fotografie elemente de recuzită
  • Ocazie 3: petrecere festiv decor consumabile elemente de recuzită

dulce cartofi castraveți cartofi rosii ciuperci Bucătărie acasă hotel restaurant magazin shop decor simulare artificială legume

I. Metoda De Transport Maritim

A. în Cazul în care comanda nu de urgență, vă rugăm să alegeți transport gratuit și au nevoie de aproximativ 30-50 de zile de livrare.B.În cazul în care comanda are un pic de urgentă, vă rugăm să alegeți înregistrate de pachete nevoie de aproximativ 20-40 de zile de livrare.Înregistrate disponibile pachete: China Post Aer Înregistrat Mail / Adinnovation.ro Standard de Transport maritim / Linie Specială-YW / ePacket etc. C.Dacă comanda foarte urgent, vă rugăm să alegeți comerciale Express nevoie de aproximativ 7-15 zile de livrare.Disponibile comercial express: EMS / FedEx / DHL / TNT / Adinnovation.ro Premium de Transport etc. foto recuzită Home hotel bar cafenea restaurant Bucătărie Magazin de decorare Store faux artificiale de simulare prune fructe false model

II.Dimensiunea și Culoarea

Dimensiunea de descriere și poze menționat sunt doar pentru referință.Culoarea trebuie să existe unele diferențe de culoare decât produse reale.Deci, dimensiunea și culoarea detaliu fel ca adevărata noastră de produse, vă rugăm să nu cumpere dacă sunteți prea cavil.

III.Extins Pentru Protecția Data

Atunci când de transport maritim de protecție data aproape la sfârșitul anului, dacă nu a primit produsele, vă rugăm să ne observe, să prelungească termenul de livrare, astfel încât să puteți în sfârșit să-l primească.

IV.Achiziționarea instrucțiuni

A. prețul de vânzare nu include de coș, vas mic, cuțit etc. elemente de recuzită.B.Aici, noi vindem doar Fals fructe, legume, pâine, prăjituri și produse alimentare model.C.Ceea ce vindem sunt reale produse de înaltă calitate, ele sunt vii și realitate; forma și culoarea sunt 99% la fel ca real produse.D.Unele produse cu miros delicios, ușor de a face să nu pot ajuta, să-l gust.Vă rugăm să asigurați-vă că spuneți copiilor că nu pot mânca.E.Cel mai important este ca materialele originale sunt 100% noi, satisface cerința de siguranța oamenilor standard și internaționale standard de export ; deci e de siguranță, sănătos, nici un rău pentru organismul uman sau a pielii.

V. Produse Picture Show

VI.Descriere Transport

A. în mod Normal, după ce cumpărătorul a ordonat, ordinea trebuie să fie verificate de către Adinnovation.ro.Numai pentru trecut verificate, atunci vânzătorul are dreptul de a trimite-l.Deci, Stimate Client, vă Rugăm să fie pacient pentru comandă când comandați.B.Ca de timp de transport maritim este uncontolable pentru vânzător, astfel încât atunci când comanda, există o mulțime de diferite moduri de transport cu diferite timp de transport maritim.Vă rugăm să alegeți o ca pe solicitată.

VII.Despre Feedback-Ul Dvs.

A. În scopul de transport maritim de protecție data,te rog nu deschide orice dispută pentru care nu a primit bunuri!Pentru că transportul a fost selectat de tine atunci când comanda, atunci trebuie să știți detalii de transport maritim.B.Atunci când de transport maritim de protecție data aproape la sfârșitul anului, dacă nu a primit produsele, vă rugăm să ne observe, să prelungească termenul de livrare, astfel încât să puteți în cele din urmă a primit pachetul.C.După ce comanda de transport maritim de protecție data, dacă încă nu a primit produsele.Vă rugăm să ne contactați în timp util, astfel încât să ne confirmați cu compania de transport maritim și Adinnovation.ro companie, și apoi rezolva problema pentru tine.D.Vom aprecia dacă ne-ați putea oferi un feedback bun.Pentru că sperăm să furnizeze mai multe servicii mai bune pentru tine.

Etichete: cutter alimentare, gi cartofi dulci, jughead riverdale, domnul cartof dulce, cartof dulce drăguț, cumpara, castravete penis artificial, alimente artificiale, fals ciuperci, castravete jucărie.