2 Buc Role Patine in Picioare se Oprește Dopuri de Cauciuc Bloc de Frână Dopuri 85A Deget de la picior Cauciuc Stații de Înlocuire Patina Accesorii

67.74lei 40.64lei

Adauga in cos


SKU: #a468

Disponibilitate: In stoc

Conditie: Nou

Caietul de sarcini

  • Culoare: negru
  • dimensiune: 60*50mm
  • Numărul De Model: role skate-dopuri
  • Tensiune: None
  • Tip: Roata
  • Origine: NC(de Origine)

VERSATIL DOP PENTRU ORICE SUPRAFATA - Role Skate-Toe Dop folosește 85A cauciuc care pot aderenta pe orice suprafata, de la lemn la asfalt.

Cauciuc material este mult mai rezistent la uzura, aderenta este mai ferm, și frânele pot fi stabilizat atunci când alunecare repede, iar frânele sunt mai rapide și mai sigure.

Reglabil frână - umanizat design, înălțimea de frânare poate fi reglată în funcție de cererea de decelerare.

Elasticitate buna si linistita - aceste skate toe dopuri aibă o elasticitate bună și să nu facă dure de sunet atunci când sistemul de frânare, care vă permite patina ușor și fericit.

Nu lasă urme: aceste role skate-toe stații sunt potrivite pentru cele mai multe etaje ca podele din lemn, asfalt, podele, podele de ciment și așa mai departe, fără urme a lăsat în urmă; puteți folosi în condiții de siguranță în interior sau în aer liber

Culoare:alb/negru

Material:cauciuc

Dimensiune: 60 x 50mm

Conținutul Pachetului:

2 x Role Patine in Picioare se Oprește

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: patina viteză cadru, patina pe gheață cadru, patina cu role wheel, frână de skate, patina roata, patine cu rotile accesorii deget de la picior, deget de la picior se oprește patine cu rotile, cum de a opri patine cu rotile, roller skate, deget de la picior patine opri de înlocuire.