Tensiunea Terapia cu Laser Rece Pacientii cu Boli de Inima accident vascular Cerebral Diabet infraroșu Fizice Laser Terapeutic, Acupunctura

578.77lei 329.90lei

Adauga in cos


SKU: #a458

Disponibilitate: In stoc

Conditie: Nou

Caietul de sarcini

 • Locul de Origine: wuhan, Hubei, China
 • Caracteristică 1: Îmbunătățit fluxul de sânge și microcirculația, vâscozitatea sângelui
 • effect2: Detoxifierea organismului și Imunitatea
 • Pentru oameni: Pacientii cu Boli de inima accident vascular Cerebral bolnavii Diabetici Oameni
 • Nume De Brand: MGSER
 • Laser Lungime De Undă: 650nm cu 7 gaură roșie cu laser
 • Origine: China
 • Ceas cu Laser-l Lucreze: Inhibă Agregarea Plachetară & Activează Fibrinoliza
 • Accesorii: Terapeutic, Acupunctura Ceas cu Laser nas Sonda rinită Sinuzită
 • Caracteristică: Terapia Hipertensiunii Arteriale Sânge Curat Gunoi, ridicat de grăsimi în sânge
 • Funcția: Prevenirea bolilor cardiovasculare și cerebrovasculare, accident vascular cerebral.
 • Tip De Element: Rehabilitation Physiotherapy
 • Numele Produsului: Laser ROȘU ceas

Terapia cu Laser rece Pacientii cu Boli de Inima accident vascular Cerebral Diabet infraroșu Fizice Laser Terapeutic, Acupunctura hipertensiune Arterială

Despre laser watch:

LLL Laser Ceas este un inovator triple-play dispozitiv care utilizează cele mai recente cercetări în domeniul de nivel scăzut tratamente cu laser.Acesta combină acupunctura, dureri locale de management și externe expunere la sânge și va fi partenerul ideal pentru dumneavoastra, fie la domiciliu, la locul de muncă sau pe drum.Ceasul este echipat cu o durere pad, ureche aplicator și nasul aplicator.

Cum să opereze laser semiconductor instrument terapeutic?

1. În primul rând, purta doar pentru mâna stângă.Aparatul s-a întors parte corespund cu artera radială.

2. Apoi, stick cavitatea nazală cap in nas de 2-3 cm și fixați septului nazal.

3. Apăsați tasta on/off pentru a porni alimentarea.Apăsați din nou o secundă pentru a începe tratamentul ( notă: apăsați lung pe tasta de pornire/oprire va închide instrumentul).puteți vedea laserul iese din fototerapie instrument de sondă în timpul tratamentului.

4. După ce tratamentul este terminat, apăsați lung pe tasta de pornire/oprire pentru a închide instrumentul.Depozitați într-un loc sigur după curățare ( ștergeți ușor prin țesut) terapia cap.

5. Dacă alegeți ameliorarea durerii sonda pentru dureri de corp tratament.Introduce ameliorarea durerii sonda în ameliorarea durerii sonda tratament soclu.Apăsați tasta on/off pentru a începe tratamentul.

Cum de a găsi artera radială?

Folosind două degete de la mâna dreaptă de poziție afară de la mâna stângă este primul linia de încheietura mâinii ( vezi poza).Apoi,utilizați instrumentul înapoi o parte din artera radială laser acupoint corespund cu mâna artera radială să poarte instrument în mâna stângă.

Red laser : 650nm Red Laser activeaza diferite enzime și se descompune redundante de grasime in sange .Crește cantitatea de oxigen în sânge, stimulează metabolismul și îmbunătățește procesul de peroxidare lipidică pentru a reduce colesterolul din vasele de sânge.

1.Iradiere sânge și purifica sângele de gunoi,Îmbunătățit fluxul de sânge și microcirculația.

2:mai mic de hipertensiune arterială, nivel ridicat de grăsimi în sânge, ridicat de zahăr din sânge, Colesterolul,vâscozitatea sângelui.

3:Prevenirea bolilor cardiovasculare și cerebrovasculare/diabet/tromboză cerebrală/timpi/moarte subită.

4.Tinitus, Rinita, rinita alergica, rinita acuta, rinita cronica, sinuzita și polipoza nazală

Puncte de vânzare:

1. Nivel scăzut iradiere cu laser, non-invazive, nici un efect secundar, nici o cruce infecție, verde pur de fizioterapie.

2. Peste 90% efect terapeutic pozitiv clinic raport furnizat.

3. Ca de uz casnic fizioterapie dispozitive, de dimensiuni mici, design inteligent , operare ușoară și convenabilă de transport.

4. Mare marjă comercială există.

Intranazal Terapie Kit este un low level laser sănătății echipamente de terapie cu o serie de 650nm laser de lumină, care este utilizat împreună cu Laser ceas de Terapie pentru a ajuta la vindecarea migrene, vertij, insomnie, plângeri de la nas la circulația sângelui în creier.Intranazal este folosit în nas.

Laser ceas Dispozitiv de Terapie este foarte recomandat pentru a fi folosit pentru:

Pacientii Cu Boli De Inima

Accident vascular cerebral suferinzi

Diabetici

Persoanele cu hipertensiune Arteriala

Excesul De Colesterol Pacienți

Muncitor ocupat

Dieta Dezechilibrată

Somn de multe ori noaptea târziu

Lipsa de exercitiu

Având un exces de greutate (obezitate)

Fumătorii și consumatorii de alcool alcoolice

De multe ori consuma gras și alimente dulci

După 1 ~ 3 luni de tratament:

Dureri de cap,amețeli,senzație de apăsare în piept,dificultăți de respirație, palpitații,somnolență,insomnie,senzație de amorțeală,pierderi de memorie și alte simptome schimba sau disppear.

După 3 luni de tratament:

Teste de utilizator schimbari in fluxul de sange,teste de sânge,vâscozitatea sângelui, colesterol,trigliceride, densitate scăzută lipoprote sau alți indicatori se încadrează înapoi la normal.

După 6 luni și tratament de lungă durată:

Îmbunătăți în mod eficient și de a trata unele cu diabet zaharat,în special de tip 2 diabet zaharat suferind.În mod eficient echilibrul de pancreas funcție.Pe termen lung, folosind o va respinge cardiovacular și cerebrovasculare & cerebral & moarte subită & hemiplegie.

EFECT

1. Stimularea Mitocondrii

Mitocondriile sunt celulele corpului, care sunt responsabile pentru producerea de energie pentru organism prin utilizarea de colesterol și de zahăr din sânge.ca și combustibil.Emisiile de Low Level Laser a vaselor de sange poate stimula Mitocondrii să lucreze mai activ în producerea de energie al organismului, prin urmare este nevoie de mai mult Colesterol și de Zahăr din Sânge să fie ars, astfel că de zahăr din sânge și de colesterol poate fi redus și Energia corpului Crește.

2. Stimulatoare De Oxid Nitric

Oxidul Nitric este cea mai importantă componentă în formarea musculare și ajută pentru a netezi cantitatea de fluxul de sânge la nivelul țesuturilor corpului.Fascicul scăzut Nivel de emisii de lasere poate stimula vasele de sange pentru a elibera mai mult Oxid Nitric, care permite mai mult oxigen pentru a fi livrate la muschii fiind instruiți.Dacă cantitatea de oxigen și nutrienți către mușchi este suficientă, fluxul de sange devine mai fina si corpul tau se va recupera mai repede.

3.Stimularea Melatonina, Hormoni

Etichete: xr telefon clar.