Lastic Sticla de Blocare Parola de Blocare Combinație Dop de Vin Vid Conectați Dispozitivul de Conservare Pentru Mobilier de Blocare Hardware

8.12lei 5.12lei

Adauga in cos


SKU: #a20

Disponibilitate: In stoc

Conditie: Nou

Caietul de sarcini

  • Bar Tip Accesorii: Alte
  • Caracteristică: Eco-Friendly
  • Cantitatea: 1
  • Picătură de transport maritim: Suport
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: Sticla De Vin Combinație Încuietori
  • Certificare: CE / UE

Caracteristici:

1. Vă rugăm să Rețineți: diametrul gâtului de sticlă ar trebui să fie între 26mm/1.02 și 28mm/1.10 în(aproximativ), în caz contrar acesta va fi inadecvat.Vă rugăm măsura sticla inainte de a comanda.

2. Practic Ciorap: Ca o combinație de blocare, puteți rezolva dvs. de vinuri în restaurante de familie sau în alte locuri pentru a se asigura că vinul tău este în siguranță și protejat.

3. Este foarte potrivit pentru a preveni copii, adolescenți sau colegi de cameră de la băutură, de blocare cod de trei cifre (fără cheie), și să se asigure că conținutul de sticla sunt în siguranță și sigure.Acesta poate fi, de asemenea, utilizat ca un dop de plută și vin borcan, multifuncționale.

4. Parola Metoda de Setare: Pasul 1: Apăsați și țineți apăsat argint buton rotund în partea de sus; Pasul 2: Reglați numărul de top (parola inițială: 000) pentru noua parolă doriți să o setați; Pasul 3: se elibereaza butonul, parola De configurare este completă.

5. Cadoul Ideal: sticla potrivit pentru cele mai multe vin și sticle de bere, dar vă rugăm să se referă la mărimea primei.Acesta poate fi folosit ca un cadou perfect-cool si practic gadget, prietenii tăi vor dori acest mic cadou.

Caietul de sarcini:

Nume: Sticla De Vin De Blocare

Material: ABS+aliaj de zinc

Dimensiuni(aproximativ): înălțime 4.4 cm/1.73 din, diametru 4,5 cm/1.77 în interior diametru 2.8 cm/1.10 în

Lista De Ambalare:

1 x Sticla de Vin de Blocare

Etichete: titular de vin, rack de vin, sertar cu cheie de blocare, cheie încuietori dulap, simplu deget inel pentru fete, codul de blocare a ușii, 90 de grade de blocare, blana fusta mini, suport de vin, răcitor de vin.

Recenzii

Tupikov71
2021-06-08
5/5
Ordered 25.05 came 8.06