2021 Noi din Lemn, Puzzle Pentru Adulti, Copii Cadou de Crăciun Lemn DIY Meserii în Formă de Animale

66.62lei 26.65lei

Adauga in cos


SKU: #a1253

Disponibilitate: In stoc

Conditie: Nou

Caietul de sarcini

  • A4: 297*210mm
  • Culoare: multi
  • A3: 420*297mm
  • Material: Basswood
  • A5: 210*148 mm
  • Tip De Produs: Lemn DIY Pachet
  • Origine: NC(de Origine)

2021 Noi din Lemn, Puzzle Pentru Adulti, Copii Cadou de Crăciun Lemn DIY Meserii în Formă de Animale

Caracteristici:

1. Natura-tematice joc de puzzle-bucurați-vă de timp de relaxare cu acest misterios cap de lup, de puzzle!Există mai multe dimensiuni, din lemn jigsaw puzzle este făcut din bucăți mici în formă de savana animalele și plantele.

2. Formaldehidă liberă tei material, suprafață netedă, de tratament, de înaltă calitate, durabil și rezistent la coroziune, și un strat de protecție care a fost supus de protecție pentru mediu vopsire de tratament.Poate fi păstrat timp de decenii, atârnat pe perete, sau a trecut pe la altii sa aprecieze.

3. Se poate promova coordonarea ochi-mână, pentru a îmbunătăți concentrare, răbdare, gândirea logică și abilitățile de rezolvare a problemelor.Va fi nedumerit cu creier puzzle-uri de acest joc de puzzle pe tot parcursul zilei.

4. În căutarea pentru o grijuliu ziua de nastere sau de cadou de vacanță?Aceste unică de puzzle-uri din lemn sunt alegerea perfecta!Da un iubit de ore de divertisment.

5. Jigsaw puzzle-uri calma mintea și de a declanșa o creatie stare de meditație.Se joacă creativitatea noastră, cel mai valoros joc părinte-copil.Joc intelectual pentru adulți și copii.Alegere bună pentru ziua de naștere și cadouri de Crăciun.

Caietul de sarcini:

Culoare: culoare

Material: basswood

Dimensiuni:

aproximativ 35*21cm/13.78*8.27 în (puțin mai mare decât o foaie A4)-187 piese-complexitate medie, de 10 ani și mai mult, timp de asamblare 3-4 ore

aproximativ 23*15cm/9.06*5.91 în (puțin mai mare decât A5 foaie)-101 piese-complexitate medie, de 7 ani și peste, timp de asamblare 1-2 ore

Lista De Ambalare:

Jigsaw Puzzle*1 Cutie

Etichete: arca jucărie, 3d lemn, 100 de lemn, ambarcațiuni din lemn, ambarcațiuni din lemn, cutie de puzzle, 3d puzzle, unfinish lemn, diy din lemn, 3d din lemn.