Albastru Perie de Sârmă Deburr Aluminiu Conductă de Curățare Sanitare Țeavă de Cupru Curat Instrumente Țeavă Perie Poti Curata Țevi și Tuburi Variind

11.08lei 5.75lei

Adauga in cos


SKU: #a1161

Disponibilitate: In stoc

Conditie: Nou

Caietul de sarcini

  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip De Element: Bureți, Haine & Perii

Descriere:

Această listă pentru 1 bucata

4 în 1 Montarea Perie de Curățare Instrument de 1/2" 3/4" Interior & Exterior din Cupru Tuburi și Țevi

Conducta Instrument De Curățare-4 În 1 Curățitoare De Tuburi Și Țevi Perie, Vine În 4 Culori Diferite, Care Pot Varia, Curăță Interiorul Și În Afara-Pentru Instalatii Sanitare Instilare, Lipire, Țevi De Cupru,

CURAT THOROUGLY – Cu oțel călit perii puteți obține de curățare completă și asigurați-vă că fiecare bucată veți obține este perfect curat.

4-în-1 de design permite pentru curățarea la interior și exterior al conductei de suprafețe și elimina resturile de țevi firul pentru a-i pregăti pentru lipire și brazare.

CONVENABIL:

Dimensiunile compacte ale acestui instrument face pentru portabilitate mare astfel încât să puteți stoca și aduceți-l aproape oriunde aveți nevoie cu un minim de efort.

DESIGN ERGONOMIC:

4 în 1 Conductă de curățare instrument este proiectat pentru a confortabil mucegai la mână pentru a asigura cel mai confortabil și robust de prindere este posibil atunci când în uz.

VERSATIL – Poate curăța țevi și tuburi variind de la 1/2 Inch ID – 5/8 Inch ID – 3/4 Inch ID – 7/8 Inch ID care sunt cele mai comune dimensiuni de folosit.

Pachetul Inclus:

1 x 4 in 1 instrument de curățare Conductă

Etichete: cooper mini, oțel deburrer, carbon mini cooper, pentru mini cooper, countersink, perie pentru țeavă, cuarț ceas, losian ceas, deburrer burghiu, alezor manual.