50-1000g Noi Produse de Înaltă Calitate Strophanthus Gratus Extract din Semințe Powder20:1,Bai Qu Cai,strophantin-K Extract Pulbere

136.70lei 95.68lei

Adauga in cos


SKU: #a1133

Disponibilitate: In stoc

Conditie: Nou

Caietul de sarcini

  • Numărul De Model: bqc
  • Origine: NC(de Origine)
  • NET WT: 50g-1000g
  • Tip: sclipici
  • Numărul de Bucăți: O Unitate
  • Utilizarea: Corpul
  • Cantitatea: 999
  • Ingredient: Strophanthus Gratus Semințe De Extract De Pulbere

50-1000g Noi Produse de Înaltă Calitate Strophanthus Gratus Extract din Semințe Powder20:1,strophantin-K Extract Pulbere,Transport Gratuit

Strophanthus Gratus semințe de extract de pulbere, de asemenea, cunoscut sub numele de toxoside, este un extract din semințe de spironolactona și un glicozid cardiotonic cu efect rapid în clinică.Mecanismul de acțiune este similar cu cel al altor cardiotonic drugs.By inhibarea Na + - K + - atp-ază pe miocardic membranei celulare, concentrația de ioni de calciu în cardiomiocite este crescut și cuplare efect de excitație contracție este îmbunătățită.În plus, acesta poate accelera rata de inima și de conducere atrioventriculară de inimă, și de a crește consumul de oxigen al miocardului în același timp.

Funcții :

1. Pozitiv myodynamic efect: Se poate excita infarct proteine contractile și creșterea forței contractile miocardice.

2. Negativ frecvența efect: din Cauza sale pozitive fortei musculare, hemodinamice stat este îmbunătățită, tensiunea de reflexe nervoase simpatic este eliminat, iar tensiunea de nervul vag este îmbunătățită, astfel încetinirea ritmului cardiac și întârzierea de conducere atrioventriculară.

3. Cardiace electrofiziologice efecte: reducerea sinoatrial nodul autonomie; îmbunătățirea Purkinje fibre autonomie; încetinirea nod atrioventricular vitezei de conducere nervoasă și prelungirea duratei sale de eficiente perioadă refractară, ceea ce duce la creșterea oculte conducție de nod atrioventricular și încetinește rata ventriculară fibrilația atrială sau flutter; pentru că acest medicament scurtează durata perioadei refractare efective de atrium, aceasta poate duce la atrială crescută rată atunci când este utilizat în tahicardie atrială și flutter.Viteza și flutter atrial apelat la fibrilație atrială și scurtat refractare efective perioadă de fibrele Purkinje.

4. Extracardiac efecte cardiace glicozide: glicozide cardiace afectează funcția de nerv optic, chiar provoaca nevrită optică retrobulbară și nervului optic tulburări, cum ar fi vedere încețoșată, diplopie și viziune de culoare (galben sau verde viziune).Excitarea cardiotonice pe central nervos cauzate de toxice doza de glicozid cardiac duce la mare nerv simpatic tensiune, care este nervul factor de aritmie cardiacă indusă prin cardiotonice.Cardiotonice direct contracția efect asupra omului artere și vene, care este efectul direct al cardiotonice pe vasele de sange.

Etichete: camelia seminte bonsai, gardena, ghimbir negru, praf de colagen, roz semințe, semințe de semințe, bioaqua perna, nouă la sută, akpi pulbere, semințe de plante.