AC 220V 50 HZ LA 300 de Scurgere de Gaz Avertizare Detector de Alarmă de Securitate Acasă Detector de Gaz Senzor de Resetare Alarmă de Concentrație 8% LEL

15.99lei 11.99lei

Adauga in cos


SKU: #a1107

Disponibilitate: In stoc

Conditie: Nou

Caietul de sarcini

  • Numărul De Model: Detector de gaz
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: VODOOL
  • Certificare: Nici unul

LA 300 de Gaze Naturale Sensibil Detector Wireless de Alarmă GPL Intoxicații Avertizare Alarmă Detector Independent Detector de Gaz Senzor

Caietul de sarcini:

Model: AT-300

Alimentare: AC 220V 50Hz

Buzzer: ≥85dB

Alarma de concentrare: 15%LEL

Reset de concentrare: 8%LEL

Temperatura de operare: -10~50℃

Umiditate relativă: ≤90%RH

Consumate putere: ≤5W

Inducție de gaz: gaz (0.1% 0.5%) , gaze naturale (0.1% 0.5%), gaz petrolier lichefiat (0.1% 0.3%)

Metoda de instalare: de perete trebuie să fie spânzurat în mai puțin de 1m din tavan, înălțimea nu trebuie să depășească 4 m, iar gazul nu trebuie să depășească 4m.Cel mai bine este să-l instalați pe o rază de 1,5 m

Note:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

2. Vă rugăm să permiteți-1-3mm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 X Detector De Alarmă

1 X Accesorii Pentru Instalare

1 X Instructiuni

Picătură De Transport Maritim De Servicii.

1.Nu există nici un stoc limitat pentru a îndeplini ordinele pe o bază de zi cu zi.

2.Pentru USA/CA /RU de transport maritim este rapid.

3.Prioritare de transport maritim,transport rapid în 48 de ore.

4. Nici o factură sau chitanță sau materiale promoționale incluse. 1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit comanda după 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Timp De Livrare:

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii.În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE la tine.NU există EXCEPȚII!

Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Adinnovation.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

5. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

6. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O

GARANȚIE EXPIRAT.

Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Adinnovation.ro!Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important.Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Etichete: ph senzor, tilapia monoxid de carbon, contor digital cu senzor, transfer automat, dc detector, carbon monoxide meter, metalo detector, senzorul de scurgeri de gaze, rs485 senzor, strung de vanzare.