Lanterne Led String Flacără Pâlpâitoare Solara Led Exterior Solar În Aer Liber Ghirlanda De Lumina Lanternei Decor De Crăciun

80.53lei 53.96lei

Adauga in cos


SKU: #a1105

Disponibilitate: In stoc

Conditie: Nou

Caietul de sarcini

  • Nume De Brand: LBTFA
  • Certificare: Nici unul
  • Sursa De Alimentare: Solar
  • Forma: FAIRY
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip De Element: Margele

Pachetul Include ed:

1 x Lumina Solara (6/10/BUC)

caietul de sarcini:

Tip Proiect: Energie Solară Flacăra Felinarului String

Panou Solar: 2V, 0.6 w

Voltaj: 3.7 V

Baterie: 1 secțiunea 18650 1200mah baterie cu litiu

LED-uri: 120 de flacără de lumină SMD

Comutator: OPRIT/pornit (flacără intermitentă)

Timp de incarcare: 8 ore

Panou Solar de viață: mai mult de 5 ani

Mărfuri culoare: negru mat

Compoziție Material: ABS+PP

Utilizări: peisaj de grădină decor, decor de vacanță

Dimensiune produs: singur felinar dimensiune 6cm,

Distanța de la panoul solar la prima lampă este de aproximativ 1,5 m,

Lungimea lămpii și lampa este de aproximativ 35cm,

10BallS lumina solara: lungimea totală este de aproximativ 4,7 m-5M.

Note:

1. Atunci când se utilizează pentru prima dată, vă rugăm să încărcați produsul la soare timp de mai multe ore înainte de lucru.

2. Când puterea bateriei este scăzut, luminozitatea produs va dim sau produsul va opri de lucru în curând, vă rugăm să folosiți încărcare solară.

3. La performanța de încărcare de panouri solare depinde de timpul de iluminare și de condițiile meteorologice.Cel mai puternic soare, mai mult timp de încărcare și cel mai scurt timp de încărcare.În innorate sau ploioase zile, performanța bateriei va scădea, astfel scurtând timpul de iluminare.

4. Din cauza pe termen lung utilizarea în aer liber, panourile solare vor fi acoperite de praf.În scopul de a obține o încărcare mai bună performanță, vă rugăm să curățați-l dacă este necesar.

caracteristică:

✔ Superb dansul flăcării design: Acest lucru în aer liber, solar lanterna este o alternativă sigură la true "flacăra",-LED-ul în lumina proiectelor seif, moale și emoțional lumina.

✔ Solar powered: Acest dans flacără lanterna colectează energia solară pe tot parcursul zilei sub lumina directă a soarelui, și apoi se transformă automat pe la amurg.Lampa este alimentată de la energia solară, astfel încât să puteți plasa oriunde în lumina directă a soarelui!

✔ Intemperii: rezistent la apă și durabil, acest dans flacără lanterna poate rezista la toate tipurile de vreme pe tot parcursul anului.

✔ Ușor de configurat: Nu cabluri necesare, doar instala oriunde vrei să bucurați-vă de cald lanterna lumină.

✔ Instalarea este rapidă și ușoară: Nu cabluri este necesar, doar instala oriunde doriți (sub lumina directă a soarelui), și vă puteți bucura de cald lanterna lumină.

✔ Ore de lucru lung-built-in baterie reîncărcabilă.Se aprinde timp de 12 ore după încărcat complet.Timp de încărcare: 8 ore.

Etichete: multă lumină în aer liber, lampa solara in aer liber, sarcina lumini, lanterne led decor, led șiruri de sârmă, flacăra tricou, acasă decor natale, osiden solare șir de lumini, lanterna led, bereta franceză pălărie.