Monitorizati rapid executia proiectului si stadiul livrabilelor

Monitorizati rapid executia proiectului si stadiul livrabilelor

 

» Descarcati inregistrarea webinar-ului

Consumati mult timp sa obtineti informatii actualizate de la membrii si colaboratorii implicati in proiect? Este dificil sa aflati care este stadiul livrabilelor?

Sistemul ENOVIA conecteaza resursele, taskurile si livrabilele (MS Office, CAD sau orice alte fișiere). Pe masura ce membrii echipei fac progrese cu livrabilele, taskurile respective sunt actualizate automat, oferind managerilor informatii in timp real.

Noi numim aceasta "guvernanta invizibila" pentru ca sunteti in masura sa guvernati proiectul si sa asigurati colaborarea fara a-i intrerupe pe cei care lucreaza. Primind automat informatiile despre proiect, nu mai pierdeti timp si efort contactand fiecare membru al echipei.

Va puteti concentra pe evaluarea progresului, identificarea si reducerea riscurilor si alocarea de resurse pentru mentinerea sau accelerarea ritmului. Dashboard-urile va permit vizualizarea informatiilor si documentelor actualizate ale proiectului, puteti urmari problemele si riscurile legate de taskuri si puteti verifica livrabilele.

Skanska foloseste ENOVIA pentru a aduce intr-un singur loc toate datele proiectului si a coordona mai eficient resursele. Urmariti acest testimonial video de 3 minute cu Markus Pöllä, Development Manager Skanska.

Solutia ENOVIA Deliverables-based Project Management este disponibila on-cloud si on-premise si puteti afla mai multe din webinarul nostru de 30 de minute.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien